Met een cinewall geef je je woonkamer meer sfeer

Voor veel mensen is het een dilemma: Wat doen we met de TV in het interieur? Het is en blijft een log apparaat, zeker als je een wat groter scherm wilt. De oplossing is even simpel als voor de hand liggend. Kies voor een cinewall. Door je tv toestel aan de muur te bevestigen bespaar je ruimte, je geeft je televisie een prominente plaats in je woonkamer zonder dat het een storend effect geeft.

Nog meer sfeer met een elektrische haard

Als je kiest voor een cinewall dan heb je ook geen tv meubel meer nodig. De geluidsversterker en de ontvanger voor de kabeltv zijn vaak zo klein dat die in een kleine ruimte kunnen worden geplaatst. Dat geeft je de mogelijkheid om een elektrische haard te installeren onder de tv. Zo geef je extra sfeer en komen tijden terug van met zijn allen rond de open haard zitten en gezellig tv kijken. Voor de warmte is een haard vaak niet meer nodig. De meeste huizen hebben centrale verwarming. Maar een sfeerhaard doet zijn naam eer aan door voor extra romantiek te zorgen.

Veel combinaties mogelijk

Als je een cinewall met een elektrische sfeerhaard combineert zijn er veel mogelijkheden. Je kunt kiezen uit diverse mogelijkheden om de tv aan de wand te bevestigen. Sfeerhaarden zijn er in alle soorten en maten. Je kunt dus eenvoudig de combinatie maken die het beste bij jouw smaak en mogelijkheden past. Het enige waar je voor moet zorgen is dat je voldoende aansluitingen voor de stroom hebt, maar een stekkerdoos met meerdere aansluitingen is vaak wel netjes weg te werken achter de haard.