Hanghaarden, de sfeermaker in uw interieur

Hanghaard Aflamo Fort Brons

Wilt u in korte tijd uw woonkamer een luxe uitstraling geven? Hiervoor hoeft u echt geen nieuw interieur aan te schaffen. Want met een hanghaard verandert u de uitstraling van uw woonkamer in een handomdraai. Met als resultaat een sfeervolle ambiance. Het maakt niet uit of het nu de woonkamer, de keuken of de slaapkamer is, u komt heerlijk tot rust in na een lange dag werken.

Elektrische hanghaarden zijn eenvoudig te plaatsen. U bepaalt dus zelf in welke ruimte de haard het best tot zijn recht komt. Hanghaarden zijn milieuvriendelijk, makkelijk in gebruik en een blikvanger in uw interieur. Daarnaast zijn zij ook nog eens kind veilig. Dus ook met een jong gezin kunt u genieten van de voordelen van een hanghaard.

Met een hanghaard creëert u een warme sfeer

Een elektrische haard is er in vele soorten en maten: het meest bekend zijn de vrijstaande haard, de inbouwhaard, de inzethaard en natuurlijk ook de hangende haard. Het voordeel van de hangende haard is de eenvoudige plaatsing. U hangt simpelweg de haard op de gewenste plaats. Meer dan een stopcontact in de buurt heeft u niet nodig.

Dus welke ruimte in huis u ook wilt verfraaien, met een hanghaard verandert u de woonkamer, de keuken of de badkamer in een warme en gezellige plek De vlammen van elektrische haarden zijn nauwelijks van een echt haardvuur te onderscheiden. Dus u kunt genieten van een prachtig vuur zonder echt hout te hoeven gebruiken.

De voordelen van elektrische hanghaarden

Een hanghaard is een waardevolle aanvulling voor uw interieur. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar afhankelijk van uw wensen en budget.

De voordelen van een elektrische haard zijn eenvoudig op te sommen:

  • Het installeren van een hanghaard is bijzonder eenvoudig,
  • De haard heeft geen rookkanaal nodig,
  • Een hanghaard is verkrijgbaar is verschillende prijsklassen.
  • Het vuurbeeld van de hanghaarden is levensecht. Dit realistische vuurbeeld wordt door middel van lampen en spiegels gerealiseerd.

Bij sommige varianten wordt er zelfs waterdamp gebruikt, hierdoor is de vuurbeleving helemaal optimaal.

Hanghaarden kunnen naast sierhaarden ook worden gezien als bijverwarming, veelal beschikken zij over een maximaal vermogen van 2kW. Zoals eerder gezegd is de plaatsing van de hangende haard erg gemakkelijk. En ook in het gebruik zijn zij erg eenvoudig en comfortabel want met één druk op de knop wordt de elektrische haard vanuit uw luie stoel aangestoken. Afhankelijk van het type haard gebeurt dit meestal met een handige afstandsbediening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.